dec
12
Ebösszeírás Remeteszőlősön

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. §-a alapján a tartás helye szerint illetékes települési önkormányzat három évente eb-összeírást végez. Remeteszőlős Község Önkormányzata 2018.12.15. és 12.31. napig terjedő időszakban végzi az eb-összeírást.

Figyelembe véve a jogszabályt, az eb tulajdonosa eb-összeíráskor köteles a kért adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani, így azoknak is ki kell tölteni az adatlapot, akik az előző, 2015. évi eb-összeíráskor már szolgáltattak adatot.

Az eb-összeírás önbevallásos módszerrel történik, ezért az eb-összeíró adatlap kitöltése és az Önkormányzathoz történő megküldése az ebtartó kötelessége. Több eb esetén ebenként külön-külön kell az adatlapot az eb oltási könyve, kisállat útlevele, törzskönyve alapján kitölteni.

Az eb-összeíró lap egy példányát jelen cikkhez csatoljuk. A nyomtatványt ITT TÖLTHETI LE.

A kitöltött eb-összeíró adatlapot személyesen illetve postai úton eljuttathatja az Önkormányzathoz (2090 Remeteszőlős, Vénusz u. 8-10.), illetve beszkennelve elektronikus úton is megküldheti az igazgatas@remeteszolso.hu e-mail címre.

Kérjük, hogy adatszolgáltatási kötelezettségének tegyen eleget. Előre is köszönjük a közreműködést!

 
Ahol az Ég a földdel összeér, félkör ívben,
Ahol a hegyek sörényét sötét felhő simogatja,
Ahol annyira természetesnek látszik: a föld kerek,
Ahol Budai-hegyek lopnak a szívünkbe vidámságot:
az REMETESZŐLŐS