szept
15
DIGI Kft. közleménye

 

A DIGI folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően a közeljövőben Remeteszőlősön is elérhetőek lesznek a CSÚCSTECHNOLÓGIÁS, teljes optikai szálas hálózaton KEDVEZŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNNYal kínált, kimagasló minőséget képviselő telekommunikációs szolgáltatások. A helyi lakososok hamarosan igénybe vehetik a DIGINet csomagokkal a legalább 100 Mbit/s, de akár 1000 Mbit/s sebességű, megbízható és gyors internet szolgáltatást, a bőséges csatornakínálattal (98 digitális és 28 HD felár nélkül) rendelkező DIGITV televíziós csomagot, vagy akár a belföldi mobil irányba is nagyon kedvező percdíjú DIGITel vezetékes telefonszolgáltatást. (A DIGI vezetékes internet és vezetékes televízió szolgáltatások magas szintű megbízhatóságát jól szemlélteti, hogy 2016-ban a hatóság számára hivatalosan lejelentett éves szintű rendelkezésre állásuk 99,94% és 99,86% volt.) A DIGI Online szolgáltatással az internet és TV előfizetők pedig már 45 televíziós csatornát nézhetnek az országban bárhol a számítógép böngészőjében, táblagépen és okostelefonon is.

Az alap televíziós csomagban elérhetőek lesznek a DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD és DIGI Sport 3 HD prémium sportcsatornák – amelyek a sport szerelmeseinek biztosítanak szórakozást –, valamint saját tematikus csatornáink, a DIGI World, a DIGI Life és a DIGI Animal World.

Remeteszőlősön is célunk olyan szolgáltatás biztosítása, amely nemcsak kedvező árával, de kiemelkedő színvonalával is hozzájárul leendő előfizetőink elégedettségéhez. A DIGI szolgáltatások beüzemelésekor televíziós beltéri egységre sincs feltétlen szükség, amennyiben a lakásban lévő TV készülék önállóan alkalmas a digitális és HD adások vételére (rendelkezik DVB-C tunerrel, HD kompatibilis), az Extra TV csatornák eléréséhez azonban beltéri egység feltétlen szükséges. Az internet eléréshez az optikai kábel házhoz történő csatlakozása után akár a már meglévő korábbi házon belüli elosztó rendszer is használható.

Remeteszőlősön a DIGI az önkormányzattal kötött együttműködési megállapodás keretében a térfigyelő rendszer üzemeltetéséhez kameravégpontokat, illetve ingyenes adatátvitelt biztosít. A minél szélesebb internet elérés biztosítása érdekében vállalásai közt szintén szerepel még számos helyi közintézmény számára a vezetékes telekommunikációs szolgáltatásainak térítésmentes nyújtása.

A területen az új, optikai hálózat kiépítése már folyamatban van, üzembe helyezése még az idei évben megvalósul. A légvezetékes kiépítés során földmunkák nem várhatók, így a lakosság csekély mértékben fogja csak érzékelni a 2-3 hét alatt lezajló hálózatépítést. A konkrét csomagajánlatokat értékesítőink személyesen vagy a postaládák útján juttatják el minden egyes háztartásba.

A DIGI cégcsoport Közép-Európa egyik meghatározó telekommunikációs vállalata, Magyarország 3 legnagyobb műholdas és kábelszolgáltatójának egyike. Az 1996-ban alakult DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. mára több mint 800 000 előfizetővel rendelkezik országosan, alkalmazottai száma meghaladja az 1500 főt, jelenleg 56 ügyfélszolgálattal várja az előfizetőket. A DIGI az egységesen magas minőségű és kedvező árú szolgáltatások biztosításával rugalmasan követi a fogyasztók változó igényeit; egyszerű, átlátható termékstruktúra és árképzés jellemzi.

Igénybejelentés www.digi.hu/remeteszolos

 

 
Ahol az Ég a földdel összeér, félkör ívben,
Ahol a hegyek sörényét sötét felhő simogatja,
Ahol annyira természetesnek látszik: a föld kerek,
Ahol Budai-hegyek lopnak a szívünkbe vidámságot:
az REMETESZŐLŐS