jún
24
Lehetőség Nyári diákmunkára – 2014.

2014. június 14-én elindult a „Nyári diákmunka elősegítése” elnevezésű munkaerő-piaci program. Ennek keretében az önkormányzatok legkorábban 2014. július 1-jétől legfeljebb 2 hónap időtartamra nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonyban lévő 16 és 25 év közötti fiatalokat foglalkoztathatnak munkaviszony keretében teljes bérköltség támogatással. A foglalkoztatás az önkormányzat fenntartásában álló hivatalban illetve a remeteszőlősi közterületeken történik.
Ennek keretében 2 fő fizikai munkás közterületi munkára (főként a köztéri bútorok csiszolása, lefestése) napi 6 órában keresünk diákmunkásokat. Fontos: 1 vagy 2 hónap időtartalmú a foglalkoztatás.

6 órás munkaidő esetén a minimálbér időarányos részét (bruttó 76.125 Ft/hó) kapja a diák, emellett minden, a béréhez kapcsolódó járuléka kifizetésre kerül.
A foglalkoztatni kívánt nappali tagozatos diáknak személyes okmányaival, illetve érvényes diákigazolvánnyal vagy iskolalátogatási igazolással (ezek valamelyikével igazolja nappali tagozatos jogviszonyát) kell a munkaviszony kezdete előtt a Munkaügyi Kirendeltségre (2040 Budaörs, Nefelejcs u. 1-3., tel: +36-23-441-919) befáradnia annak érdekében, hogy a programba vonásának előfeltételét jelentő (közvetítést kérőkénti) regisztráció megtörténjen.

Kérjük, hogy akit érdekel a nyári diákmunka, az 2014.06.30. 12 óráig jelentkezzen vissza az igazgatas@remeteszolos.hu e-mail címre! Kérjük a jelentkezésnél minden elérhetőségi adatukat tüntessék fel.

 
Ahol az Ég a földdel összeér, félkör ívben,
Ahol a hegyek sörényét sötét felhő simogatja,
Ahol annyira természetesnek látszik: a föld kerek,
Ahol Budai-hegyek lopnak a szívünkbe vidámságot:
az REMETESZŐLŐS