nov
16
DMRV Zrt. tájékoztatása – 2020. 11. 16., Remeteszőlős vízellátását érintő hibaelhárítás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Nagykovácsi és Remeteszőlős vízellátását biztosító NA300 mm-es távvezetékünk 2020. november 16-án meghibásodott a Budapest és Remeteszőlős közötti szakaszon.

Minden erőfeszítést megteszünk, hogy Remeteszőlős és Nagykovácsi vízellátásában a szolgáltatás kiesést elkerüljük.

Remeteszőlős és Nagykovácsi településeken, elsődlegesen a magasabban fekvő településrészeken nyomáscsökkenés, illetve az ivóvíz szolgáltatás szünetelése várható 2020. november 16-án.

A település vízfelhasználása függvényében, az idő előre haladtával az egész Nagykovácsi-medence területén nyomáscsökkenés, majd vízhiány alakulhat ki a nap folyamán.

Kérjük a Tisztelt Felhasználókat, szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről!

A hibaelhárítás idején az érintett területen mozgó lajtkocsikkal fogjuk biztosítani az ideiglenes vízellátást, amennyiben az szükséges lesz! Remeteszőlős tekintetében az ivóvíz-vételezési hely: Önkormányzat parkoló.

A karbantartás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) zárva tartani!

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klórszag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

Megértő türelmüket köszönjük!

DMRV DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ

ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (www.dmrvzrt.hu)

 
Ahol az Ég a földdel összeér, félkör ívben,
Ahol a hegyek sörényét sötét felhő simogatja,
Ahol annyira természetesnek látszik: a föld kerek,
Ahol Budai-hegyek lopnak a szívünkbe vidámságot:
az REMETESZŐLŐS