júl
29
Jótékonysági Bál rendőrségi gépkocsi beszerzésének támogatására, a Budakeszi Rendőrörs számára

A Budakeszi Rendőrőrs Területén Működő Önkormányzatok Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottsága a közelmúltban elhatározta, hogy egy közös közbiztonsági jótékonysági bál megrendezését támogatja. Célja: a Budakeszi Rendőrőrshöz tartozó települések közbiztonsági és bűnmegelőzési tevékenységének támogatása, valamint ennek érdekében egy Dacia Duster (1,6-os benzines) terepjáró gépkocsi vásárlása, melynek ára kb. 3,5 millió Ft. Az elhatározás indoka, hogy a Budakeszi Rendőrőrs 210 km2-es működési területéhez, kilenc település tartozik, mintegy 50 ezer fős lakossággal. A működési terület jelentős része erdős, hegyes, dombos, illetve mezőgazdasági művelés alatt áll, amelyen terepjáró gépkocsi nélkül csak igen nehezen, vagy egyáltalán nem lehet hatékony bűnmegelőzési, illetve közbiztonsági járőr tevékenységet kifejteni.

A kitűzött cél elérése érdekében közbiztonsági bál megrendezését határozta el a Bizottság, melynek szervezését Budakeszi Város Önkormányzata vállalta magára.

A Bál teljes bevételét az e célra elkülönített bankszámlán gyűjtjük, és a befolyt pénzösszeget kizárólag a terepjáró gépkocsi megvásárlására fordítjuk.

A bál helyszíne és ideje:

Globall Football Park & Sporthotel (2089 Telki, Szajkó utca 39.), 2013. szeptember 13. (péntek) este 19.00 óra.

Program röviden:

Megnyitó, köszöntők, kb. egyórás műsor, vacsora, zene, tánc, tombola.

Meghívott vendégek lesznek:

A közbiztonsági bál sikerének, eredményességének elősegítése érdekében felkértük, fővédnöknek, dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter urat, valamint dr. Pintér Sándor belügyminiszter urat. Meghívjuk továbbá Gulyás Dénes és Csenger Zalán Zsolt országgyűlési képviselő urakat, Pest megye rendőrfőkapitányát, a budaörsi rendőrkapitányt, a budakeszi rendőrőrsparancsnokot, valamint a Budakeszi Rendőrőrs Területén Működő Önkormányzatok Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottságának tagjait (Budajenő, Budakeszi, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Telki, Tök, Perbál, Páty, Zsámbék) polgármestereit, valamint vállalkozókat, civil szervezetek vezetőit.

A műsor jelenleg már szervezés alatt áll. Várható fellépő, támogató művészek, előadók: Komáromi István, volt Pest megyei rendőrfőkapitány, nyugalmazott r. dandártábornok, Mága Zoltán, Mr. Jupiter (Molnár Gergely) világhírű bűvész, Détár Enikő, Gulyás Dénes. Az estet a Buda Környéki Televízió is közvetíteni fogja.

A támogatói jegyek megvásárlása:

A belépő ára: 15.000 Ft, mely összegből 10.500 Ft a fenti cél magvalósítását szolgálja.A belépő 2013.08.21-ig rendelhető meg.

Felhívjuk a kedves figyelmüket arra, hogy a támogatói jegyek is vásárolhatóak 1.000 Ft összegért.

Tisztelettel kérjük, hogy lehetőségeikhez képest anyagilag (is) szíveskedjenek ezt a példamutató és nemes összefogást támogatni. Egyéb (tárgyi) tombola felajánlást is szívesen fogadunk.

Budakeszi Város Önkormányzata 11742348-15390022-10147128 számú „Közbiztonság fejlesztése” megnevezésű számláján gyűjtjük a pénzbeli adományokat 2013. szeptember 13-ig. A beérkezett pénzadományokról igazolást állítunk ki, valamint támogatási megállapodást is kötünk.

Amennyiben kérdése vagy támogatói szándéka van, kérjük keresse fel Remeteszőlős Község Önkormányzatát (2090 Remeteszőlős, Vénusz u. 8-10.).

A tájékoztató levelet ITT OLVASHATJA.

A felhívást ITT OLVASHATJA.

 
Ahol az Ég a földdel összeér, félkör ívben,
Ahol a hegyek sörényét sötét felhő simogatja,
Ahol annyira természetesnek látszik: a föld kerek,
Ahol Budai-hegyek lopnak a szívünkbe vidámságot:
az REMETESZŐLŐS