jún
26
Ingatlan előtti közterület kaszálása

Tisztelt Remeteszőlősi Lakosok és Ingatlantulajdonosok!

Remeteszőlős Község Önkormányzata igyekszik mindent megtenni a rendezett településképért. Ennek érdekében évente két alkalommal végig kaszáljuk az összes belterületi közterületet (kb. 40.000 m2) és emellett a közparkokat pedig nagyobb sűrűséggel kezeljük. Az idei évben már májusban megtörtént az összes közterület lekaszálása, a közparkokban pedig 4 alkalommal végeztük el a fűnyírást.

Mindemellett figyelmébe ajánljuk a tisztelt ingatlantulajdonosoknak, hogy jogszabályi kötelezettsége mindenkinek, hogy az ingatlanja előtti közterületen a zöldsávot rendbe tartsa és a rendszeres fűnyírását elvégezze.

Örömmel látjuk, hogy sokan komolyan veszik ezt és szép rendben tartják portájuk előtt a közterületet. Mindemellett több ingatlan előtt rendezetlen és le nem nyírt közterületet látunk, ahol eddig csak az önkormányzati kaszások dolgoztak ebben az évben.

A fentieket komolyan véve kérjük szíves együttműködésüket ezen feladat elvégzésében, mert csak így, együttműködve tudjuk szép rendben és jó karban tartani községünk belterületét!

Előre is köszönjük!

 
Ahol az Ég a földdel összeér, félkör ívben,
Ahol a hegyek sörényét sötét felhő simogatja,
Ahol annyira természetesnek látszik: a föld kerek,
Ahol Budai-hegyek lopnak a szívünkbe vidámságot:
az REMETESZŐLŐS