máj
24
Kolorado fesztivál – 2023.

Tisztelt Remeteszőlősi Lakosok!

A Kolorádó Fesztivált ismét a közigazgatásilag Nagykovácsihoz tartozó Sztrilich Pál Cserkészparkban tartják meg 2023. június 28. délután 4 és július 2. reggel 8 között tartják meg.

A szervezők az alábbi tájékoztatást küldték meg Önkormányzatunk számára.

Amennyiben problémát észlelnek a rendezvénnyel kapcsolatban, akkor azt a Honlapukon tudják jelezni. Emellett Remeteszőlős Község Önkormányzata is jelezni fogja az esetleges problémákat a szervezők felé.

A szervezők által adott tájékoztatót az alábbiakban tekinthetik meg.

„Tisztelt Címzett!

Ezúton szeretném értesíteni az idei KOLORÁDÓ FESZTIVÁL időpontjáról, amely 2023. június 28. délután 4 és július 2. reggel 8 között kerül megrendezésre az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban.

Szervezőként, ahogy az eddigi években, most is nagy hangsúlyt fektetünk a természeti környezet és a környéken élők nyugalmának megóvására. Ennek fontosságát vendégeink felé folyamatosan kommunikáljuk, és egyeztetünk azokkal a résztvevőkkel, akikre zenés rendezvényünk hatással lehet.

Így például a BKK és Volánbusz képviselőivel, a Cserkész Szövetséggel, hatóságokkal, helyi szervezetekkel és Nagykovácsi polgármesteri hivatalával. A velük történt személyes egyeztetés nyomán szeretnénk Önök felé is jelezni, hogy figyelmet fordítunk az eddigi években hozzánk érkezett lakossági panaszokra, és igyekszünk érdemben reagálni rájuk.

Honlapunkon elérhető a „lakossági bejelentő” űrlap, amin keresztül közvetlenül nekünk tudnak jelezni a környéken élők, ha kellemetlenséget tapasztalnak. Ezeket az űrlapokat a rendezvény ideje alatt figyeljük és felvesszük a kapcsolatot a bejelentőkkel.

Emellett a zenés programok ideje alatt szakember ellenőrzi a jogszabályban meghatározott hangerő szintjét a helyszín több pontján, és ahol átlépést észlel, ott azonnali intézkedésre jogosult.

Reméljük, hogy erőfeszítéseink segítenek abban, hogy a helyi közösségek elfogadják és megszeressék rendezvényünket, és az a lehető legkevesebb kellemetlenséggel tudjon lezajlani.

Kérés, kérdés esetén keressenek minket bizalommal ezen az email címen.

Köszönettel, Kolorádó Szervező Csapat”

 
Ahol az Ég a földdel összeér, félkör ívben,
Ahol a hegyek sörényét sötét felhő simogatja,
Ahol annyira természetesnek látszik: a föld kerek,
Ahol Budai-hegyek lopnak a szívünkbe vidámságot:
az REMETESZŐLŐS