jún
17
Diákmunka program Remeteszőlősön – 2016.

2016. június 20-án elindult a „Nyári diákmunka elősegítése” elnevezésű munkaerő-piaci program. Ennek keretében az önkormányzatok legkorábban 2016. július 1-jétől legfeljebb 2 hónap időtartamra nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonyban lévő 16 és 25 év közötti fiatalokat 4 órás munkaviszonyban foglalkoztathatnak teljes bérköltség támogatással. A foglalkoztatás az önkormányzat fenntartásában álló hivatalban illetve a remeteszőlősi közterületeken történik.
Ennek keretében 1 fő fizikai munkás közterületi munkára (főként a köztéri bútorok és táblák csiszolása, lefestése és fűnyírás), valamint 1 fő adminisztrációs feladatokat ellátó diákot keresünk, napi 4 órában. Fontos: 1 vagy 2 hónap időtartalmú a foglalkoztatás.

4 órás munkaidő esetén a minimálbér időarányos részét (bruttó 55.500 Ft/hó) kapja a diák, emellett minden, a béréhez kapcsolódó járuléka kifizetésre kerül.
A foglalkoztatni kívánt nappali tagozatos diáknak személyes okmányaival, illetve érvényes diákigazolvánnyal vagy iskolalátogatási igazolással (ezek valamelyikével igazolja nappali tagozatos jogviszonyát) kell a munkaviszony kezdete előtt a Munkaügyi Kirendeltségre (2040 Budaörs, Nefelejcs u. 1-3., tel: +36-23-441-919) befáradnia annak érdekében, hogy a programba vonásának előfeltételét jelentő (közvetítést kérőkénti) regisztráció megtörténjen.

Kérjük, hogy akit érdekel a nyári diákmunka, az 2016.06.30. 12 óráig jelentkezzenek vissza az igazgatas@remeteszolos.hu e-mail címre! Kérjük a jelentkezésnél minden elérhetőségi adatukat tüntessék fel.

 
Ahol az Ég a földdel összeér, félkör ívben,
Ahol a hegyek sörényét sötét felhő simogatja,
Ahol annyira természetesnek látszik: a föld kerek,
Ahol Budai-hegyek lopnak a szívünkbe vidámságot:
az REMETESZŐLŐS