júl
23
Pest Megyei Kormányhivatal Budakeszi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának közleménye

Tájékoztatom, hogy 2015.04.01. napjától a szervezeti integráció révén a Pest Megyei Kormányhivatal Budakeszi Járási Hivatal I. és II. Járási Munkaügyi Kirendeltsége egy szervezeti egységként Foglalkoztatási Osztály néven látja el feladatit.

A 67/2015. (III. 30.) Kormányrendelet az állami foglalkoztatási szervként eljáró járási (fővárosi kerületi) hivatalok általánostól eltérő illetékességi területéről meghatározza a Foglalkoztatási Osztály illetékességi területét és székhelyét, mely értelmében a székhely Budakeszi, munkaerő-piaci pontja pedig Budaörs.

A Kormányrendelet következtében 2015.08.03 napjától 2092 Budakeszi, Fő utca 103. szám alatt megnyílik a Foglalkoztatási Osztály új irodája.

A tömegközlekedési lehetőségeket is figyelembe véve Remeteszőlősön lakó vagy tartozódási hellyel rendelkező álláskeresőknek javasoljuk, hogy a fenti időponttól a budaörsi Foglakoztatási Pont (2040 Budaörs, Nefelejcs utca 1-3. szám) helyett a Budakeszi, Fő utca 103 szám alatt található új irodát keressék fel az álláskeresési ellátással és álláskeresőként történő nyilvántartással kapcsolatos ügyeiket intézése céljából.

 
Ahol az Ég a földdel összeér, félkör ívben,
Ahol a hegyek sörényét sötét felhő simogatja,
Ahol annyira természetesnek látszik: a föld kerek,
Ahol Budai-hegyek lopnak a szívünkbe vidámságot:
az REMETESZŐLŐS